AcasaBalustri si pilastriMonumente funerareLucrari marmuraUtileCruci marmura SimeriaBalustri marmura SimeriaCruci de marmura SimeriaMonumente funerare SimeriaContactPrelucrarea datelor cu caracter personalEpitafuri
Imagine
CORNE MARCEL
INTREPRINDERE INDIVIDUALA
DSC00007656u (3) DSC00007656u (4)
MONUMENTE FUNERARE, CRUCI MARMURA SI GRANIT
Putem face multe lucruri pentru dvs.

Sfaturi competente - servicii de calitate - pachetul nostru special "Cumpără fără nici o grijă" destinat celor care doresc să achizitioneze un monument funerar cu minimum de stres și implicare personală.
Dacă sunteți în căutarea unor oferte bune de pe piața marmurei ați gasit deja partenerul ideal pentru acest lucru. Vă putem oferi o gamă variată de servicii. Consultanții noștri de specialitate vă vor asista pas cu pas în toate deciziile pe care veți dori să le luați:

  • Ne rezervăm timp suficient pentru a vă putea oferi consultanță în detaliu și la obiect;
  • Vă oferim toate informațiile utile pentru a demara procesul de cumpărare-vânzare a unui monument funerar în deplină cunoștintă de cauză ;
  • Vă informăm în detaliu asupra documentației necesare pentru a cumpăra un monument funerar si asupra materialelor necesare pentru montarea unui monument funerar.
  • Putem negocia preturile in functie de client.
  • Coordonăm cu profesionalism toate activitățile cu privire la firma si vanzare;
Pentru a vedea galeria noastra de monumente funerare, cruci marmura, cruci granit dati click pe catalogul de mai jos si derulati pagina.
Fotografie0013.jpg
Executam CRUCI MARMURA dupa model, schita sau poza. Fiecare MONUMENT FUNERAR este compus din placa (placi), postament si doua vaze. Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului, alegand materialul, dimensiunile, culoarea, precum si alegerea accesoriilor (poza ceramica, litere bronz, accesorii din bronz). Pentru cruci marmura si alte materiale asiguram TRANSPORT CONTRACOST CU 1 LEU/KM, INSCRIPTIONARE GRATUITA in limita a 50 caractere, daca se doreste putem oferi si servicii montaj CONTRACOST. 
Image_1013 (33)
Designul monumentelor funerare s-a tot schimbat substantial de-a lungul anilor. Crucile din zilele noastre sunt realizate din marmura sau granit, folosinduse de multe ori chiar si ornamente din bronz pe ele, iar dimensiunile acestora variaza in functie mormintele unde vor fi montate, folosindu-se la cavourile simple monumente de dimensiuni mici, iar la mormintele duble, cruci duble de dimensiuni ceva mai mari.

Foarte multe persoane isi achizitioneaza monumentele funerare chiar si inainte ca cineva sa fi decedat, iar persoanele inscriptionate pe ele fiind inca in viata, trecandu-se pe cruci doar numele acestora si data nasterii, iar ulterior cand va fi cazul se vor trece si datele privind decesul acelor persoane. Multe dintre aceste persoane opteaza pentru aceasta varianta deoarece vor sa fie cu gandul impacat pentru atunci cand va veni clipa, usurandu-le foarte mult munca persoanelor dragi pe care le lasa in urma.