AcasaBalustri si pilastriMonumente funerareLucrari marmuraUtileCruci marmura SimeriaBalustri marmura SimeriaCruci de marmura SimeriaMonumente funerare SimeriaContactPrelucrarea datelor cu caracter personalEpitafuri
Imagine
CORNE MARCEL
INTREPRINDERE INDIVIDUALA
DSC00007656u (3) DSC00007656u (4)
Efectuam montaje pentru orice produs din marmura si granit, monumente funerare-cruci marmura Ruschita,produse 100% marmura naturala,sursa de extractie Rusca Montana.
Suprafata ce urmeaza a fi placata trebuie sa fie stabila, uscata si curata. Nu se poate monta pe o suprafata lucioasa si neteda, trebuie slefuita cu o pinza abraziva pentru o aderare buna a adezivului. Adezivul trebuie aplicat uniform pe suprafata intregii placi, astfel incat, atunci cand aceasta este presata, adezivul in exces sa curga de sub placa.
Recomandam folosirea unui adeziv pentru piatra naturala care sa fie elastic si rezistent la inghet.Se aplica pe spatele placii un strat de 4-6 mm de adeziv dupa care se lipeste pe perete si se tine pana se intareste adezivul suficient de mult sa nu cada placa.
Dupa montare, adezivul in exces trebuie atent indepartat de pe placa cu ajutorul unei pensule. Locul unde au fost montate placile trebuie ferit de ploaie pana cand adezivul se va usca complet, Iar placile trebuie protejate de ploaie cu minim 24 de ore inainte de montarea lor. Placile trebuie montate la temperaturi cuprinse intre 5oC si 25oC.
Este recomandat ca montajul placilor sa fie facut din pachete diferite, pentru a uniformiza eventualele diferente de culori din pachete. Aceste diferente de culori sunt rezultatul unui proces tehnologic ce doreste a oferi o imitatie perfecta a pietrei naturale, cu diferente de culoare si dimensiuni diferite.
Daca se aplica rosturi,acestea trebuie curatate de praf sau alte impuritati in grosimea pietrelor. Inainte de rostuire este recomandat sa se astepte 24 de ore de la placarea mormantului. Rosturile proaspat umplute se vor feri de actiunea directa a razelor solare,de vant,ploaie si inghet.
Se poate opta si pentru montarea cu borduri din marmura si granit.
Deasemenea oferim consultanta profesionala pentru:
- Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
- Formularea specificatiilor de constructie.
- Indrumare si suport tehnic pentru instalare.
Fotografie0136 (7).jpg Fotografie0136.jpg Fotografie0136 (12).jpg Fotografie0136 (6).jpg Fotografie0136 (11).jpg IMG_2626.JPG Banner_2.jpg
SITE CREAT DE GROSU VASILE
https://www.facebook.com/VasileLica86
Realizam o gama larga de monumente funerare din marmura si granit ,precum si cadre morminte din marmura si granit,obiecte decorative,statuete marmura,vaze marmura/granit,felinare,treapta,blaturi bucatari,mozaic ,toate modelele si dimensiunile acestora se pot stabili fiecare in parte in functie de cerintele clientului.Comercializam accesori funerare,poze ceramica,vaze,candele din marmura/granit,borduri placate cu marmura si granit,stalpisori,felinare,inscriptionare profesionala a monumentelor prin sablare.
Efectua