Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Un mare barbecue
Nu uitaţi : Vom avea un alt barbecue pe 30 August. De abia aşteptăm să vă vedem în număr căt mai mare !
Pescuitul
AcasaBalustri si pilastriMonumente funerareLucrari marmuraUtileCruci marmura SimeriaBalustri marmura SimeriaCruci de marmura SimeriaMonumente funerare SimeriaContactEpitafuri
Banner_1.jpg
NEW
ARRIVAL
OFFER
Imagine
CORNE MARCEL
INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Fotografie0000 (0).jpg
MONUMENTE FUNERARE, CRUCI MARMURA SI GRANIT
Putem face multe lucruri pentru dvs.
Sfaturi competente - servicii de calitate - pachetul nostru special "Cumpără fără nici o grijă" destinat celor care doresc să achizitioneze un monument funerar cu minimum de stres și implicare personală.
Dacă sunteți în căutarea unor oferte bune de pe piața marmurei ați gasit deja partenerul ideal pentru acest lucru. Vă putem oferi o gamă variată de servicii. Consultanții noștri de specialitate vă vor asista pas cu pas în toate deciziile pe care veți dori să le luați:
  • Ne rezervăm timp suficient pentru a vă putea oferi consultanță în detaliu și la obiect;
  • Vă oferim toate informațiile utile pentru a demara procesul de cumpărare-vânzare a unui monument funerar în deplină cunoștintă de cauză ;
  • Vă informăm în detaliu asupra documentației necesare pentru a cumpăra un monument funerar si asupra materialelor necesare pentru montarea unui monument funerar.
  • Putem negocia preturile in functie de client.
  • Coordonăm cu profesionalism toate activitățile cu privire la firma si vanzare;
Pentru a vedea galeria noastra de monumente funerare, cruci marmura, cruci granit dati click pe catalogul de mai jos si derulati pagina.
SITE CREAT DE GROSU VASILE
https://www.facebook.com/VasileLica86
https://www.facebook.com/marcemarm.monumente
Fotografie0013.jpg
Executam CRUCI MARMURA dupa model, schita sau poza. Fiecare MONUMENT FUNERAR este compus din placa (placi), postament si doua vaze. Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului, alegand materialul, dimensiunile, culoarea, precum si alegerea accesoriilor (poza ceramica, litere bronz, accesorii din bronz). Pentru cruci marmura si alte materiale asiguram TRANSPORT CONTRACOST CU 1 LEU/KM, INSCRIPTIONARE GRATUITA in limita a 50 caractere, daca se doreste putem oferi si servicii montaj CONTRACOST. Suntem prezenti si pe Facebook !
https://www.facebook.com/marcemarm.monumente